Medier: Trump har spilt inn avskjedsvideo

President Donald Trump har sin siste fulle dag i jobben tirsdag. Her fra et besøk ved grensa til Mexico i forrige uke. Foto: Delcia Lopez / The Monitor via AP / NTB
President Donald Trump har sin siste fulle dag i jobben tirsdag. Her fra et besøk ved grensa til Mexico i forrige uke. Foto: Delcia Lopez / The Monitor via AP / NTB Foto: NTB scanpix

President Donald Trump spilte mandag inn en avskjedsvideo til det amerikanske folk, der han skryter over det han fikk til i sin ene presidentperiode.

Det får medier som CNN og Washington Post bekreftet av ikke navngitte kilder. Videoen kommer til å bli publisert tirsdag, meldes det.

I den ramser han opp suksesshistoriene fra sine fire år i Det hvite hus. Det blir Trumps avskjed før han flytter til Florida. Et spenningsmoment er om han vil gjenta påstanden om at valgseieren ble stjålet fra ham.

Presidenten har ellers vært uvanlig taus siden opprøret i Washington 6. januar, og er også blitt fratatt tilgangen til sosiale medier. Det var nettopp påstanden om valgfusk som gjorde at han ble utestengt fra Twitter og Facebook.

Tirsdag er Trumps siste hele dag som president, men det er ikke kjent hva han vil bruke dagen på. I kalenderen hans står det at han vil jobbe fra tidlig morgen til sein kveld, ta mange telefoner og ha mange møter.

Personvernpolicy