Trump skal flytte til Florida

President Donald Trump planlegger å gjøre feriestedet Mar-a-Lago til sin permanente residens. Foto: Wilfredo Lee/AP/NTB
President Donald Trump planlegger å gjøre feriestedet Mar-a-Lago til sin permanente residens. Foto: Wilfredo Lee/AP/NTB Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Donald Trump bosetter seg på feriestedet Mar-a-Lago i Florida etter at hans presidentperiode er over, opplyser kilder som er kjent med saken til Bloomberg.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Trump flyr til Florida før innsettelsesseremonien til joe Biden den 20. januar i Washington. Med seg tar han flere av dem som har jobbet for ham i Det hvite hus, skriver nyhetsbyrået.

Planen til Trump skal være å bo permanent på feriestedet som han har besøkt hyppig i sin tid som president, selv om noen av hans kommende naboer her forsøkt å hindre ham i å skaffe seg adresse på stedet.

Naboene mener Trump ikke har juridisk rett til å bo på resorten. I et brev sendt til lokale myndigheter, mener naboene at Trump mistet rettighetene til å bo på eiendommen etter å ha inngått en avtale i 1993, da han omgjorde stedet fra en privat bolig til en privat klubb.

Ifølge CNN skal Trump ha skrevet under på en avtale som gjør at han og andre ikke kan bo på eiendommen mer enn 21 dager i året, og ikke lenger enn syv dager i strekk.