Los Angeles innfører nye koronatiltak

En koronapasient får behandling på Providence Holy Cross Medical Center i Mission Hills i Los Angeles. Smitteøkningen i Los Angeles fylke, som omfatter USAs nest største by, gjør at myndighetene innfører nye tiltak fra mandag. Foto: Jae C. Hong / AP / NTB
En koronapasient får behandling på Providence Holy Cross Medical Center i Mission Hills i Los Angeles. Smitteøkningen i Los Angeles fylke, som omfatter USAs nest største by, gjør at myndighetene innfører nye tiltak fra mandag. Foto: Jae C. Hong / AP / NTB Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Los Angeles fylke innfører nye koronatiltak fra mandag og forbyr folk fra ulike husstander å samles. Det gjøres unntak for trossamfunn og demonstrasjoner.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Tiltaket ble kunngjort av helsemyndighetene i fylket fredag. Forbudet skal vare til 20. desember.

– I henhold til den nye ordren som trer i kraft mandag, rådes innbyggerne til å holde seg hjemme så mye som mulig, heter det i en uttalelse.

– Alle offentlige og private samlinger med personer som ikke er del av din egen husstand, forbys, med unntak for arrangementer i regi av trossamfunn og demonstrasjoner, som er rettigheter beskyttet av grunnloven, heter det videre.