Senator i avgjørende omkamp isolert etter mulig koronasmitte

Kelly Loeffler og visepresident Mike Pence på et velgermøte fredag. Loeffler har nå gått i isolasjon etter mulig koronasmitte. Foto: Ben Gray/AP/NTB
Kelly Loeffler og visepresident Mike Pence på et velgermøte fredag. Loeffler har nå gått i isolasjon etter mulig koronasmitte. Foto: Ben Gray/AP/NTB Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Republikaneren Kelly Loeffler, en av deltakerne i omvalget i Georgia som avgjøre hvem som kontrollerer Senatet, er isolert etter mulig koronasmitte.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Loeffler må ut i omkamp om sitt senatssete mot demokraten Raphael Warnock 5. januar. Det er omkamp om to plasser i Georgia, og Demokratene må vinne begge for å ta kontroll over Senatet.

Lørdag kveld ble det kjent at senatskvinnen har gått i isolasjon etter at hun først testet positivt og deretter fikk et uklart prøvesvar. Hun har ingen symptomer, og vil drive valgkamp fra hjemmekontoret fram til hun får et nytt testsvar.

Loeffler drev fredag valgkamp sammen med USAs visepresident Mike Pence og David Perdue, den andre republikanske senatoren som må ut i omkampen i januar.