CNN: Trump-ansatte strekker ut en hånd til Biden i skjul

Helt i det skjulte har Trump-ansatte tatt kontakt med Biden-leiren for å hjelpe til i forberedelsene på å ta over Det hvite hus, som her er pyntet i all sin prakt før Donald Trumps tale da Amy Coney Barrett ble tatt i ed som høyesterettsdommer.
Helt i det skjulte har Trump-ansatte tatt kontakt med Biden-leiren for å hjelpe til i forberedelsene på å ta over Det hvite hus, som her er pyntet i all sin prakt før Donald Trumps tale da Amy Coney Barrett ble tatt i ed som høyesterettsdommer. Foto: Alex Brandon / AP
Artikkelen fortsetter under annonsen

Helt i det skjulte har en gruppe ansatte i Det hvite hus begynt å opprette kontakt med påtroppende president Joe Biden for å sikre en god overgangsperiode.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

En håndfull ansatte og tidligere ansatte har i ren frustrasjon over at Donald Trump nekter å erkjenne valgnederlaget, tatt saken i egne hender. De har opprettet kontakt med Biden-leiren, for å sikre en god maktoverføring, ifølge CNN.

– Det er ikke noe vi ville ha fått problemer for. Det er bare et tilbud om å hjelpe til. De vet hva vi mener, og hva vi kan og ikke kan si og gjøre, sier en Trump-ansatt til CNN.

Biden-leiren bekrefter at de er blitt kontaktet, men understreker at en overgangsperiode er avhengig av mer enn kontakt under bordet.