Trumps sentralbankutnevnelse stanset i Senatet

Påtroppende visepresident Kamala Harris forlater Senatet etter å ha stemt imot Judy Shelton.
Påtroppende visepresident Kamala Harris forlater Senatet etter å ha stemt imot Judy Shelton. Foto: J. Scott Applewhite / AP

Judy Shelton, som Donald Trump har nominert til å sitte i USAs sentralbankstyre, fikk ikke flertall i Senatet i en avstemning tirsdag.

Påtroppende visepresident Kamala Harris, som fortsatt er senator for California, vendte tilbake til Senatet for å stemme og sørget for at 50 av 100 senatorer stemte imot. To republikanske senatorer var fraværende grunnet koronaviruset.

Shelton er en konservativ økonomikommentator. Hun er svært kontroversiell, ettersom hun har kritisert sentralbanken Federal Reserve ved gjentatte anledninger, og tidligere har støttet gjeninnføring av gullstandarden.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden