Golfsøndag for Donald Trump

<p>Demonstranter sto klare til å møte USAs president Donald Trump da han ankom golfbanen sin Trump National Golf Club søndag 8. november, dagen etter at det ble klart at han hadde tapt presidentvalget til Joe Biden. Foto: Evan Vucci / AP / NTB</p>
Demonstranter sto klare til å møte USAs president Donald Trump da han ankom golfbanen sin Trump National Golf Club søndag 8. november, dagen etter at det ble klart at han hadde tapt presidentvalget til Joe Biden. Foto: Evan Vucci / AP / NTB

Donald Trump tilbrakte sin første dag etter valgnederlaget med å spille golf.

Før klokka ti lokal tid var han tilbake på golfbanen sin i Virginia, der han også tilbrakte lørdagen da valgtapet ble et faktum.

Presidenten har ennå ikke erkjent nederlaget. Lørdag tvitret han blant annet at han hadde vunnet valget, som han flere ganger har hevdet at har vært gjennomsyret av valgfusk.

Personvernpolicy