Trump-leiren vil slutte seg til søksmål om «SharpieGate»

Flere har hevdet i sosiale medier at deres stemmer i Maricopa-fylket i Arizona ikke ble talt opp på grunn av at de måtte bruke tusj for å markere sin stemme. Delstatsmyndighetene har avvist denne påstanden. Foto: Matt York/AP/NTB
Flere har hevdet i sosiale medier at deres stemmer i Maricopa-fylket i Arizona ikke ble talt opp på grunn av at de måtte bruke tusj for å markere sin stemme. Delstatsmyndighetene har avvist denne påstanden. Foto: Matt York/AP/NTB Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Republikanerne og Trump-kampanjen ber om å få bli part i et søksmål i Phoenix om at stemmer ikke ble registrert på grunn av bruk av tusj.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Påstanden om valgfusk på grunn av bruk av tusjer i Arizona har versert på sosiale medier. Delstatsmyndighetene har avvist påstanden, og understreket at ingen stemmer blir gjort ugyldige fordi det er blitt brukt tusj til å markere stemmen.

En kvinne har levert et søksmål i Maricopa-fylket fordi hun mener hennes stemme ikke ble registrert. Det er dette søksmålet Trump-kampanjen og Republikanerne ber om å få bli del av.

Demokratene i Arizona har allerede bedt om å få bli del av saken og vil argumentere mot kvinnens påstand om at flere skal få stemme på nytt.