Republikansk leder fastslår at presidentvalget ikke er avgjort

<p>Republikaneren og senatoren Mitch McConnell er ikke sikker på hvem som har vunnet presidentvalget, slik Donald Trump synes å være. Foto: Timothy D. Easley / AP / NTB</p><p></p><p></p>
Republikaneren og senatoren Mitch McConnell er ikke sikker på hvem som har vunnet presidentvalget, slik Donald Trump synes å være. Foto: Timothy D. Easley / AP / NTB

Republikanernes flertallsleder i Senatet Mitch McConnell understreker at det fortsatt er uklart hvem som har vunnet presidentvalget.

– Vi vet ikke hvem som har vunnet presidentvalget ennå. Vi venter på dommen fra det amerikanske folket, sier McConnell til pressen i hjemstaten Kentucky.

Uttalelsen står i skarp kontrast til hva president Donald Trump uttalte tidligere på dagen, da han fastslo at han allerede hadde vunnet valget, og også vunnet i både Michigan og Pennsylvania, selv om stemmetellingen fortsatt pågår.

McConnell ble tirsdag gjenvalgt som senator. Han sier også at det fortsatt er uklart om republikanerne vil beholde flertallet i Senatet, og tilføyer at han håper at han vil kunne fortsette som flertallsleder.

Personvernpolicy