Medier: Prins William var koronasmittet

Storbritannias prins William var smittet med koronaviruset i april i år, om lag på samme tid som hans far prins Charles var smittet. Foto: Matt Dunham / pool via AP / NTB
Storbritannias prins William var smittet med koronaviruset i april i år, om lag på samme tid som hans far prins Charles var smittet. Foto: Matt Dunham / pool via AP / NTB Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Storbritannias prins William var smittet med koronaviruset i april i år, om lag på samme tid som hans far prins Charles var smittet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det opplyser kilder ved Kensington Palace til BBC. Palasset, som er prinsens kontor og resident, nekter imidlertid å kommentere saken offentlig.

Ifølge tabloidavisen The Sun , som først omtalte saken, valgte den 38 år gamle prinsen å holde diagnosen hemmelig for å ikke uroe nasjonen.

Prins William ble behandlet av leger tilhørende kongehuset og isolerte seg i hjemmet Anmer Hall i Norfolk. Han ble smittet dager etter at hans far fikk påvist virussykdommen, skriver avisen.

Den britiske tronarvingen, prins Charles (71), ble syk i slutten av mars og ble isolert.

– Jeg var blant de heldige som fikk en relativt mild covid-19. Men for noen vil det bli en mye vanskeligere reise, sa dronning Elizabeths eldste sønn da han i april via videolink åpnet et nytt korona-sykehus.