CNN: Minst fem koronatilfeller i staben til Pence

Minst fem personer i visepresident Mike Pences stab har fått påvist koronasmitte, ifølge CNN. Her vinker Pence til støttespillere i Tallahassee i Florida lørdag. Foto: Steve Cannon / AP / NTB
Minst fem personer i visepresident Mike Pences stab har fått påvist koronasmitte, ifølge CNN. Her vinker Pence til støttespillere i Tallahassee i Florida lørdag. Foto: Steve Cannon / AP / NTB Foto: NTB scanpix

Minst fem personer i staben til visepresident Mike Pence har de siste dagene fått påvist koronasmitte, opplyser kilder til CNN.

Det er kjent at visepresidentens stabssjef og rådgiver Marc Short testet positivt lørdag, men ifølge CNN skal også Zach Bauer, en av hans nærmeste medhjelpere, og rådgiver Marty Obst også ha fått påvist smitte.

Pence og kona Karen testet ifølge Det hvite hus begge negativt søndag. Til tross for å ha hatt kontakt med flere som nylig har fått påvist smitte, har ikke Pence gått i karantene, og de bryter dermed med retningslinjene til det amerikanske smittesenteret CDC.

Visepresidenten endrer heller ikke sin travle reiseplan i valginnspurten.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden