Trump besøkte tre vippestater etter å ha avlagt forhåndsstemme

Etter å ha avlagt sin forhåndsstemme i et valglokale i West Palm Beach i Florida, satte Trump kursen for North Carolina, Ohio og Wisconsin for å møte velgere. Her fra flyplassen i Waukesha County i Wisconsin. Foto: Evan Vucci / AP / NTB
Etter å ha avlagt sin forhåndsstemme i et valglokale i West Palm Beach i Florida, satte Trump kursen for North Carolina, Ohio og Wisconsin for å møte velgere. Her fra flyplassen i Waukesha County i Wisconsin. Foto: Evan Vucci / AP / NTB Foto: NTB scanpix

Med ti dager igjen til presidentvalget i USA har president lagt opp til en hektisk reiseaktivitet. Lørdag besøkte han tre vippestater.

Etter å ha avlagt sin forhåndsstemme i et valglokale i West Palm Beach i Florida, satte Trump kursen for North Carolina, Ohio og Wisconsin for å møte velgere, skriver BBC.

Disse arrangementene er en viktig del av Trumps valgkampinnspurt, og de neste dagene skal presidenten til New Hampshire, Pennsylvania, Michigan, Wisconsin og Nebraska.

Delstater som Michigan, Wisconsin, Pennsylvania, Florida, Ohio og North Carolina er regnet som avgjørende siden de historisk har vippet mellom å gi flertall til Republikanerne og Demokratene. Delstatene har også mange valgmenn, som avgjør utfallet av valget.

Joe Biden har en knapp ledelse over Trump i flere av disse vippestatene, men det er svært jevnt i Florida og North Carolina, viser et gjennomsnitt av målingene.

Personvernpolicy