Pence-rådgiver testet positivt for korona

En rådgiver for visepresident Mike Pence testet lørdag positivt for koronavirus, bekrefter Det hvite hus. Pence bruke dagen blant annet til å tale til velgere i Tallahassee i Florida. Foto: Steve Cannon / AP / NTB
En rådgiver for visepresident Mike Pence testet lørdag positivt for koronavirus, bekrefter Det hvite hus. Pence bruke dagen blant annet til å tale til velgere i Tallahassee i Florida. Foto: Steve Cannon / AP / NTB Foto: NTB scanpix

En rådgiver for visepresident Mike Pence har testet positivt for koronavirus, bekrefter Det hvite hus.

Det var Marc Short, Pences stabssjef og nærmeste rådgiver, som testet positivt lørdag. Visepresidenten endrer likevel ikke sin innholdsrike reiseplan i valginnspurten.

Pence og kona Karen Pence testet begge negativt lørdag og er friske og raske, sier talsperson Devin O’Malley.

Han det i samråd med legestaben i Det hvite hus er bestemt at Pence fortsetter som planlagt i henhold til retningslinjene for guidelines for uunnværlig personell som har vært i kontakt med en smittet person.

Ifølge disse retningslinjene må Pence sjekkes nøye for symptomer og bruke munnbind, noe han ble sett med da han returnerte til Washington etter en dag med valgkamparbeid.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden