Ny smittebølge gir koronarekord i USA

Mer enn 79.000 nye tilfeller av koronasmitte ble rapportert i USA fredag. Det er langt flere enn den forrige smitterekorden fra juli, melder The New York Times. Her fra en prøvetaking in Salt Lake City i Utah. Foto: Rick Bowmer / AP / NTB
Mer enn 79.000 nye tilfeller av koronasmitte ble rapportert i USA fredag. Det er langt flere enn den forrige smitterekorden fra juli, melder The New York Times. Her fra en prøvetaking in Salt Lake City i Utah. Foto: Rick Bowmer / AP / NTB Foto: NTB scanpix

Mer enn 79.000 nye tilfeller av koronasmitte ble rapportert i USA fredag. Det er langt flere enn den forrige smitterekorden fra juli, melder The New York Times.

USA opplever for tiden en ny, kraftig økning i antall koronatilfeller, og fredag ble det registrert flere daglige smittetilfeller i landet enn noen annen dag siden pandemien brøt ut i mars, skriver avisen.

Fredag kveld lokal tid var mer enn 79.000 tilfeller rapportert, viser tall fra delstatene og lokale helsemyndigheter. Det er 3.000 flere tilfeller enn den forrige dagsrekorden fra 16. juli.

Tall fra Worldometers viser at det ble registrert 81.188 nye smittetilfeller siste døgn i USA.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden