Treåring trukket til værs av drage på Taiwan

<p>Da folk på bakken forsto at det faktisk var ei levende jente som svevde høyt over bakken, ikke en oppblåsbar dyrefigur, begynte flere å hyle av skrekk.</p>
Da folk på bakken forsto at det faktisk var ei levende jente som svevde høyt over bakken, ikke en oppblåsbar dyrefigur, begynte flere å hyle av skrekk. Foto: @viasblog.tw / Reuters

Ei tre år gammel taiwansk jente overlevde etter at hun ble tvinnet inn i en dragehale og dratt opp i luften.

Foran skrekkslagne øyenvitner fløy jenta plutselig høyt til værs under en dragefestival i helgen. Flyturen varte i 31 sekunder før jenta landet.

Da folk på bakken forsto at det faktisk var ei levende jente som svevde høyt over bakken, ikke en oppblåsbar dyrefigur, begynte flere å hyle av skrekk.

Det var kraftig vind som førte jenta opp i luften. Dragen dalte av seg selv, hvorpå en mann hjalp henne ned på bakken. Hun pådro seg skrubbsår i ansiktet og på halsen, og var for øvrig livredd. Ordføreren i byen Hsinchu på Taiwan, Lin Chih-chien, har beklaget hendelsen.

– Alle på stedet ble nesten skremt til døde. Det skjedde virkelig i løpet av et øyeblikk skriver, en person som kaller seg Via på Facebook.

Mannen som hjalp jenta ned, sier at han først trodde det var et slags stuntshow.

Hendelsen ble filmet og lagt ut på sosiale medier, der den har fått millioner av klikk.

Personvernpolicy