Trump vil gå i strupen på Biden i nominasjonstalen

<p>– Vi har brukt de siste fire årene på å reversere den skaden Joe Biden har påført USA de siste 47 årene, vil Trump si i talen. Arkivfoto: AP / NTB scanpix</p>
– Vi har brukt de siste fire årene på å reversere den skaden Joe Biden har påført USA de siste 47 årene, vil Trump si i talen. Arkivfoto: AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Ifølge lekkede dokumenter vil president Donald Trump bruke sin nominasjonstale til å svartmale Joe Biden, samt relansere seg som politisk «outsider».

I lekkede sitater fra talen går Donald Trump til frontalangrep på Demokratenes presidentkandidat i sin avsluttende nominasjonstale på Republikanernes landsmøte torsdag kveld lokal tid.

– Vi har brukt de siste fire årene på å reversere den skaden Joe Biden har påført USA de siste 47 årene, vil Trump si i talen.

Trump vil benytte nominasjonstalen til å relansere seg selv som en politisk «outsider», samt svartmale sin motstanderkandidat Joe Biden og kalle ham «et tomt skall av en kandidat» som vil bli styrt av venstresiden i Det demokratiske partiet.

Presidenten skal holde sin tale foran Det hvite hus, noe som har skapt kritikk fordi det bryter med tradisjonen om å ikke bruke offentlige bygg i partipolitisk sammenheng.

Trumps tale til landsmøte runder av det fire dager lange landsmøtet, som i stor grad har dreid seg om å skape et bilde av Donald Trump som en president som setter «lov og orden» først.

Personvernpolicy