Colin Powell stiller seg bak Biden

Tidligere utenriksminister Colin Powell spilte på kontrastene mellom Joe Biden og Donald Trump da han talte på Demokratenes landsmøte tirsdag. Foto: Democratic National Convention via AP / NTB scanpix
Tidligere utenriksminister Colin Powell spilte på kontrastene mellom Joe Biden og Donald Trump da han talte på Demokratenes landsmøte tirsdag. Foto: Democratic National Convention via AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

USAs tidligere republikanske utenriksminister Colin Powell, som har snudd ryggen til Donald Trump, ga sin støtte til Joe Biden på Demokratenes landsmøte.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Vi kommer aldri til å tvile på at han vil stå sammen med våre venner og stå opp mot våre motstandere, aldri det motsatte, sa Powell i en tale på andre dag av Demokratenes landsmøte natt til onsdag norsk tid.

Powell fremhevet kontrastene mellom Biden og Trump, uten å nevne Trump ved navn.

– Biden vil stole på våre diplomater og våre etterretningstjenester, ikke på smiger fra diktatorer og despoter, sa Powell.

– I dag har vi et splittet land, og vi har en president som gjør alt som er i hans makt for å la det fortsette slik, beklaget Powell, som var utenriksminister under president George W. Bush fra 2001 til 2005.