Obama: Trump er blottet for empati

Tidligere førstedame Michelle Obama avsluttet første dag av Demokratenes landsmøte mandag med en tale der hun sa at president Donald Trump er blottet for empati. Foto: Democratic National Convention via AP / NTB scanpix
Tidligere førstedame Michelle Obama avsluttet første dag av Demokratenes landsmøte mandag med en tale der hun sa at president Donald Trump er blottet for empati. Foto: Democratic National Convention via AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

President Donald Trump er blottet for empati og ute av stand til å fortsette jobben som landets leder, sa Michelle Obama på Demokratenes landsmøte mandag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Trump har hatt mer enn nok tid på seg til å vise at han kan gjøre jobben, men det er tydelig at han har tatt seg vann over hodet, sa Obama i en følelsesladd tale som avsluttet første dag av Demokratenes digitale landsmøte.

Hun advarte også om at ting kan bli verre hvis Trump blir valgt til en ny periode.

– Hvis du tror at det ikke kan bli verre, stol på meg, det kan bli verre, og det blir verre hvis vi ikke foretar en endring i dette valget. Hvis vi skal ha noe som helst slags håp om å avslutte dette kaoset, må vi stemme på Joe Biden som om våre liv var avhengig av det, sa Obama.