Brasil har passert 100.000 koronadødsfall

Søstrene Valeria Melo da Silva (til venstre) og Viviane og hennes ektemann Luigi do Nascimento besøker graven til søstrenes mor på en kirkegård i Manaus i Brasil. Den 67 år gamle moren hadde forkjølelsessymptomer, men fikk noen dager senere pusteproblemer. Hun døde på sykehus etter fem dager. Foto: Helton Belo / AP / NTB scanpix
Søstrene Valeria Melo da Silva (til venstre) og Viviane og hennes ektemann Luigi do Nascimento besøker graven til søstrenes mor på en kirkegård i Manaus i Brasil. Den 67 år gamle moren hadde forkjølelsessymptomer, men fikk noen dager senere pusteproblemer. Hun døde på sykehus etter fem dager. Foto: Helton Belo / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Brasil passerte lørdag 100.000 koronarelaterte dødsfall. 3 millioner smittede er registrert i landet, viser de siste tallene fra helsedepartementet.

Siste 24-timersperiode ble det registrert 905 koronarelaterte dødsfall, opplyste departementet lørdag kveld.

Dermed har Brasil registrert til sammen 100.477 dødsfall. Antall smittetilfeller er på totalt 3.012.412.

Landet har 212 millioner innbyggere og er hardest rammet i verden etter USA.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden