Mor omkom da fly styrtet i hus i Tyskland – toåring overlevde

Brannfolk gransker ødeleggelsene etter en flystyrt i et hus med leiligheter i byen Wesel i Tyskland lørdag. Det brøt ut brann etter styrten, og tre personer er bekreftet omkommet. Foto: David Young / AP / NTB scanpix
Brannfolk gransker ødeleggelsene etter en flystyrt i et hus med leiligheter i byen Wesel i Tyskland lørdag. Det brøt ut brann etter styrten, og tre personer er bekreftet omkommet. Foto: David Young / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Et mikrofly styrtet lørdag i et bolighus i Wesel i den tyske delstaten Nordrhein-Westfalen. Tre personer omkom i ulykken, blant dem moren til et lite barn.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

De to andre som døde satt om bord i det lille flyet, opplyser brannvesenet.

Det brøt ut en kraftig brann da flyet styrtet ned i taket på et hus som rommer fem leiligheter, skriver Rheinische Post i sin nettutgave. Da brannfolkene rykket ut og tok seg inn i bygningen, fant de toåringen med lettere skader.

Brannen i huset var brakt under kontroll lørdag ettermiddag.

Øyenvitner forteller at flyet kolliderte med en varmluftsballong før det styrtet, men dette er så langt ikke bekreftet av myndighetene. Det er også oppdaget en fallskjerm nær ulykkesstedet. Politiet antar at dette er flyets redningsskjerm.

Flyet kom sannsynligvis fra flyplassen Marl, som ligger øst for Wesel.