Trump angrer ofte på twittermeldinger

– Vi legger budskapet ut umiddelbart, vi føler oss kjempebra, og så begynner du å få telefonsamtaler med spørsmål om du virkelig sa dette, sier president Donald Trump om angeren han får etter å ha lagt ut sine ofte kontroversielle meldinger.
– Vi legger budskapet ut umiddelbart, vi føler oss kjempebra, og så begynner du å få telefonsamtaler med spørsmål om du virkelig sa dette, sier president Donald Trump om angeren han får etter å ha lagt ut sine ofte kontroversielle meldinger. Foto: Evan Vucci / AP
Artikkelen fortsetter under annonsen

USAs president Donald Trump innrømmer at han ofte angrer på meldinger han har lagt ut på Twitter.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Altfor ofte, sier han i et intervju med Barstool Sports.

Det er ikke som i gamle dager da folk skrev et brev og lot det ligge et døgn før de sendte det, slik at de hadde tid til å revurdere innholdet, forklarer han.

– Men vi kan ikke gjøre det på den måten på Twitter, ikke sant? Vi legger budskapet ut umiddelbart, vi føler oss kjempebra, og så begynner du å få telefonsamtaler med spørsmål om du virkelig sa dette, uttaler presidenten i intervjuet.

Det er som regel ikke Trumps egne meldinger det er noe galt med. Som oftest er det tilfeller med videreformidling av andres twittermeldinger som gjør at man havner i trøbbel, mener han.

– Du ser noe som ser bra ut og du undersøker ikke saken nærmere, sier han som forklaring på at han kan retvitre noe som han senere angrer på.

Trump har blant annet blitt kritisert de siste månedene for å ha videreformidlet meldinger med antisemittisk budskap, «hvit makt»-innhold og en melding med emneknaggen «FireFauci» (gi Fauci sparken), en henvisning til USAs fremste smittevernekspert Anthony Fauci.

VIDEO: Trump i Twitter-storm: – Jeg har ikke ett rasistisk bein i kroppen