Britisk prinsesse giftet seg i privat seremoni

Storbritannias prinsesse Beatrice har giftet seg med en italiensk forretningsmann. Her er hun i bryllupet til lillesøsteren Eugenie i 2018.
Storbritannias prinsesse Beatrice har giftet seg med en italiensk forretningsmann. Her er hun i bryllupet til lillesøsteren Eugenie i 2018. Foto: Steve Parsons / AFP
Artikkelen fortsetter under annonsen

Prins Andrews datter Beatrice har giftet seg med sin forlovede i en privat seremoni, opplyser det britiske hoffet. Bryllupet ble utsatt under pandemien.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

31 år gamle Beatrice skulle etter planen gifte seg med den italienske eiendomsutvikleren Edoardo Mapelli Mozzi (37) i St. James' Palace i London sentrum 29. mai.

Bryllupet ble imidlertid satt på vent, og ingen ny dato ble satt. Fredag bekrefter Buckingham Palace at paret har giftet seg i kapellet på Windsor.

Prinsessens besteforeldre, dronning Elizabeth (94) og prins Philip (99), var til stede sammen med andre nære familiemedlemmer, opplyser hoffet.

– Bryllupet fant sted i tråd med alle relevante retningslinjer fra myndighetene, heter det i uttalelsen.

Både dronningen og hennes mann har isolert seg i Windsor Castle vest for London ettersom deres alder gjør at de er i risikogruppen for koronaviruset.

Beatrice og lillesøsteren Eugenie er døtrene til prins Andrew og hans ekskone Sarah Ferguson. Begge var til stede i bryllupet, sammen med brudgommens foreldre, ifølge britiske medier.