Trump kaster om på valgkampapparatet

Brad Parscale (bildet) byttes ut som leder for Donald Trumps valgkampapparat. Inn kommer Bill Stepien, en veteran i det republikanske partiet. Foto: Paul Sancya / AP / NTB scanpix
Brad Parscale (bildet) byttes ut som leder for Donald Trumps valgkampapparat. Inn kommer Bill Stepien, en veteran i det republikanske partiet. Foto: Paul Sancya / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Mens oppslutningen synker, gjør president Donald Trump endringer i ledelsen av valgkampapparatet. Brad Parscale erstattes med partiveteranen Bill Stepien.

Forholdet mellom Trump og Parscale har vært anstrengt siden slutten av juni. Da sørget en kampanje via det sosiale mediet TikTok for mange tomme seter under presidentens folkemøte i Tulsa i Oklahoma.

Trump kunngjorde utskiftingen på Facebook sent onsdag kveld.

– Jeg er glad for å kunne fortelle at Bill Stepien har blitt forfremmet til leder for Trump-kampanjen. Brad Parscale, som har vært hos meg lenge og har ledet vår enestående digitale strategi, kommer til å fortsette i rollen som seniorrådgiver for valgkampapparatet, melder Trump.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden