Over 300.000 koronasmittet i Sør-Afrika

Sør-Afrika har passert mer enn 300.000 tilfeller av koronasmitte, opplyser helsedepartementet. Det verst rammede landet i Afrika er stadig på vei mot smittetoppen. Foto: Themba Hadebe / AP / NTB scanpix
Sør-Afrika har passert mer enn 300.000 tilfeller av koronasmitte, opplyser helsedepartementet. Det verst rammede landet i Afrika er stadig på vei mot smittetoppen. Foto: Themba Hadebe / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Sør-Afrika har passert mer enn 300.000 tilfeller av koronasmitte, opplyser helsedepartementet. Det verst rammede landet i Afrika er på vei mot smittetoppen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Vi har oversteget 300.000 og til sammen har vi nådd 311.049 bekreftede tilfeller av covid-19 i Sør-Afrika, sier helseminister Zweli Mkhize i en uttalelse.

Onsdag ble det også meldt om 107 nye dødsfall knyttet til koronaepidemien i landet og dødstallet er nå oppe i 4.453, viser oversikten til Worldometers.

Over 35 prosent av tilfellene er registrert i Gauteng-provinsen, Sør-Afrikas økonomiske sentrum og utbruddets episenter. Det er også her det er registrert flest dødsfall.