Trumps eksadvokat pågrepet igjen

Donald Trumps tidligere advokat Michael Cohen er sendt tilbake til fengsel igjen etter å ha brutt vilkårene for soning i husarrest. Foto: AP / NTB scanpix
Donald Trumps tidligere advokat Michael Cohen er sendt tilbake til fengsel igjen etter å ha brutt vilkårene for soning i husarrest. Foto: AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Donald Trumps tidligere advokat Michael Cohen er pågrepet og tilbakeført til fengsel igjen, opplyser amerikanske fengselsmyndigheter.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Cohen ble i mai sluppet ut av fengsel og satt i husarrest i sitt eget hjem på grunn av et utbrudd av koronasmitte i fengselet han sonet i.

Men torsdag ble han pågrepet og tilbakeført til et føderalt fengsel igjen fordi han har brutt vilkårene for husarrest, opplyser fengselsmyndigheten Bureau of Prisons (BOP).

Cohen ble tidligere denne måned fotografert mens hans spiste middag på en uterestaurant på Manhattan sammen med sin kone og et vennepar. Bildene ble publisert i avisen New York Post.

Cohen ble i 2018 dømt til tre års fengsel for blant annet skatteunndragelse, svindel med valgkampmidler, for å ha løyet til Kongressen og for å ha utbetalt såkalte hysjpenger.