India har passert Russland i smittetall

I flere måneder har antall besøkende vært strengt begrenset, og masker har vært påbudt ved Taj Mahal. Turistattraksjonen skulle egentlig ha blitt gjenåpnet for alle turister, men søndag trakk myndighetene avgjørelsen. Arkivfoto: Lise Åserud / SCANPIX
I flere måneder har antall besøkende vært strengt begrenset, og masker har vært påbudt ved Taj Mahal. Turistattraksjonen skulle egentlig ha blitt gjenåpnet for alle turister, men søndag trakk myndighetene avgjørelsen. Arkivfoto: Lise Åserud / SCANPIX Foto: NTB scanpix

India er nå det tredje hardest rammede landet av coronaviruset etter å ha rapportert 24.248 nye tilfeller mandag.

India har nå 697.836 bekreftede smittetilfeller og 19.700 dødsfall. De har dermed passert Russland, som har 681.251 bekreftede smittetilfeller.

USA har klart flest coronatilfeller i verden med nesten 2,9 millioner. Brasil følger som nummer to med over 1,6 millioner tilfeller.

India har gjenåpnet store deler av landet etter en omfattende nedstenging. Turistattraksjonen Taj Mahal skulle egentlig ha åpnet igjen om kort tid, men søndag trakk myndighetene tilbake avgjørelsen etter en smitteøkning i området.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden