Israel til motangrep på Hamas etter rakettangrep fra Gaza

Lederen for Hamas-partiet, som styrer på Gazastripen, Yahya Sinwar, i midten, deltok 1. juli på en protest mot Israels planer om å annektere deler av den okkuperte Vestbredden. Søndag opplyser Israels forsvar at to raketter er avfyrt fra Gazastripen mot Israel. Foto: Khalil Hamra / AP / NTB scanpix
Lederen for Hamas-partiet, som styrer på Gazastripen, Yahya Sinwar, i midten, deltok 1. juli på en protest mot Israels planer om å annektere deler av den okkuperte Vestbredden. Søndag opplyser Israels forsvar at to raketter er avfyrt fra Gazastripen mot Israel. Foto: Khalil Hamra / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Det israelske luftforsvaret angrep sent søndag kveld mål knyttet til Hamas på Gazastripen etter at to raketter og ett «prosjektil» ble avfyrt mot Israel.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det israelske luftangrepet var rettet mot Hamas' «underjordiske terrorinfrastruktur» på Gazastripen, opplyser det israelske forsvaret på Twitter.

Rakettene fra Gazastripen landet i åpent terreng og forårsaket ingen skade på personer eller bebyggelse, opplyste den israelske TV-kanalen Channel 12.

Forholdet mellom Israel og Palestina er tilspisset som følge av at Israels statsminister Benjamin Netanyahu har varslet at Israel vil annektere deler av den okkuperte Vestbredden.