23 nye coronadødsfall i Sverige

<p>Sveriges statsepidemiolog Anders Tegnell under en av Folkhälsomyndighetens pressekonferanser tidligere i sommer.</p>
Sveriges statsepidemiolog Anders Tegnell under en av Folkhälsomyndighetens pressekonferanser tidligere i sommer. Foto: Anders Wiklund/tt / NTB scanpix

Det er registrert 23 nye coronadødsfall i Sverige. I Danmark var det ingen dødsfall det siste døgnet.

Totalt har 5.333 personer dødd i covid-19-pandemien i Sverige, opplyser Folkhälsomyndigheten.

– Vi ligger nå på rundt 25 dødsfall per døgn i en rullerende snittberegning på sju døgn, sier avdelingssjef Karin Tegmark Wisell.

Det er fortsatt et visst etterslep i registreringene.

I Danmark er tallet på døde oppe i 605, men er altså uendret det siste døgnet. 32 personer er for tiden innlagt på sykehus, tre færre enn på mandag, opplyser Statens Serum Institut.

Mandag: 30 nye coronadødsfall i Sverige, ett i Danmark

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Siste nytt
17:17VerdenFødte på parkeringsplass: – Det var utrolig!16:38Helse og livsstilNordmenn har lav tillit til at andre følger smittevernseglene16:29NorgeKripos involvert i europeisk gigantaksjon mot kryptert, kriminelt nettverk15:57VerdenJeffrey Epsteins tidligere partner Ghislaine Maxwell pågrepet15:51Helse og livsstil«Henke» Larsson om tapet av broren: – Å snakke om mental helse er ingenting å skamme seg over15:27NorgeMye ustabilt vær og haglbyger i Sør-Norge torsdag15:03NorgeMann sjekket ut av Hagen-saken14:45VerdenSverige runder 70.000 coronasmittede14:41Verden– Dette er en massedød på et nivå som vi ikke har sett på lang, lang tid13:36NorgePR-nestor: – Erkjenner at kommentarene er rasistiske13:36VerdenErkerivalene Fatah og Hamas forenes mot Vestbredden-annektering13:34VerdenMeghan Markles advokater: Tjente én milliard pund i turismeinntekter12:51VerdenVerda held pusten medan Israel klargjer anneksjon: – Spikaren i kista12:31NorgeRapport: Politiet som rykket ut under moskéangrepet, ble ledet feil av Google Maps12:04NorgeKlage forsinker byggestart for 22. juli-minnestedet12:01MotorHareide står fast på E18-krav for å støtte Fornebubanen – full klinsj med Oslo og Viken11:31PengerAndelen uføretrygdede fortsetter å øke11:09VerdenSvenske myndigheter skulle øve på corona-scenarier – glemte de eldre10:52VerdenFryktelige scener i Myanmar: – Ble kvalt av en bølge av leire som traff dem10:40Norge«Et skjødesløst og uansvarlig stykke sensasjonsjournalistikk»
Populært