Boltons bok er i salg

<p>Trump-regjeringen forsøkte å stanse Boltons bok etter at fysiske eksemplarer allerede var levert til amerikanske bokhandlere. - Hestene ser ut til å være ute av stallen, som vi sier i Texas, sa en føderal dommer som vurderte saken. Foto: AP/NTB scanpix</p><p></p><p></p>
Trump-regjeringen forsøkte å stanse Boltons bok etter at fysiske eksemplarer allerede var levert til amerikanske bokhandlere. - Hestene ser ut til å være ute av stallen, som vi sier i Texas, sa en føderal dommer som vurderte saken. Foto: AP/NTB scanpix

Den mye omtalte boka til USAs tidligere nasjonale sikkerhetsrådgiver John Bolton er nå i salg. Trump-regjeringen klarte ikke å få den stanset i rettsvesenet.

Potensielle lesere kan tirsdag få kjøpt «The Room Where It Happened», ifølge nyhetsbyrået DPA. I forkant av dette har kopier av teksten sirkulert på nettet.

Boka inneholder kraftig kritikk av Donald Trump og en rekke påstander om overtramp han skal ha begått. Trump-regjeringen har forsøkt å hindre Boltons bokutgivelse i rettsvesenet, uten å lykkes.

Regjeringens begrunnelse har vært at boka inneholder statshemmeligheter. Fortsatt er det en mulighet for at domstolene vil hindre Bolton i å tjene penger på boka.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært