Bolton nekter for at han vil stemme på Biden i november

<p>President Donald Trumps tidligere nasjonale sikkerhetsrådgiver John Bolton sier han vil stemme på den demokratiske kandidaten Joe Biden i høstens presidentvalg i USA. Foto: Pablo Martinez Monsivais / AP / NTB scanpix</p>
President Donald Trumps tidligere nasjonale sikkerhetsrådgiver John Bolton sier han vil stemme på den demokratiske kandidaten Joe Biden i høstens presidentvalg i USA. Foto: Pablo Martinez Monsivais / AP / NTB scanpix

President Donald Trumps tidligere nasjonale sikkerhetsrådgiver John Bolton vil ikke stemme på Joe Biden ved høstens presidentvalg likevel.

Det skjer etter at det ble meldt av The Daily Telegraph at han ville stemme på Demokratenes kandidat i valget.

– Etter å ha sett presidenten på nært hold, kan jeg ikke gjøre det igjen. Jeg er bekymret for landet mitt, og han representerer ikke den republikanske saken jeg ønsker å støtte, sa han i et intervju med den britiske avisa om å ha stemt på Trump i 2016.

Mandag morgen sier en talskvinne for Bolton i en uttalelse til Axios at Boltons stemme ikke vil gå til Biden.

– Ambassadøren sa aldri at han planla å stemme på joe Biden. Han har konsekvent de siste dagene sagt at han vil skrive inn navnet til en konservativ republikaner. La det være hevet over all tvil at han ikke vil stemme på verken Trump eller Biden, heter det i uttalelsen.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært