27 nye koronasmittede i Beijing

Arbeidere iført beskyttelsesutstyr noterte søndag navn på folk som enten bor rundt Xinfadi-markedet eller har vært på besøk på markedet. Foto: Andy Wong/ AP/ NTB scanpix
Arbeidere iført beskyttelsesutstyr noterte søndag navn på folk som enten bor rundt Xinfadi-markedet eller har vært på besøk på markedet. Foto: Andy Wong/ AP/ NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Kinesiske helsemyndigheter melder tirsdag om 27 nye tilfeller av registrert koronasmitte i hovedstaden Beijing etter det nye utbruddet som er avdekket der.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ifølge de kinesiske myndighetene har nå 106 personer testet positivt på koronavirus etter at det ble avdekket ny smitte i tilknytning til et matmarked sør i Beijing.

Flere bydeler i den kinesiske hovedstaden er isolert og nedstengt som følge av det nye utbruddet. Det er iverksatt testing av over 90.000 mennesker som bor i de utsatte områdene.

Samtidig med at kinesiske myndigheter mandag opplyste at 79 personer hadde testet positivt på koronavirus, opplyste Verdens helseorganisasjon WHO at det var over 100 bekreftede smittetilfeller i det nye utbruddet i Beijing.

Tirsdag rapporterte Kina også om åtte andre tilfeller av smitte andre steder.