Biden og Trump vinner nye nominasjonsvalg

Tidligere visepresident Joe Biden og president Donald Trump befestet tirsdag stillingene som kandidater til årets presidentvalg. Foto: AP / NTB scanpix
Tidligere visepresident Joe Biden og president Donald Trump befestet tirsdag stillingene som kandidater til årets presidentvalg. Foto: AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Joe Biden og Donald Trump vant nominasjonsvalgene for partiene sine i delstatene Georgia og West Virginia.

Joe Biden hadde allerede før tirsdagens primærvalg sikret seg nominasjonen som Demokratenes presidentkandidat, etter å ha vunnet nominasjonsvalget i sju delstater og Washington D.C. forrige tirsdag.

Den sittende presidenten sikret seg i mars nominasjonen som Det republikanske partiets presidentkandidat.

Tirsdag ble det klart at Donald Trump vant det republikanske primærvalget i West Virginia, og at Joe Biden vant de demokratiske primærvalgene i Georgia og West Virginia.

Georgia regnes for å bli en interessant stat under presidentvalget. Det har ikke har vært demokratisk flertall i delstaten i et presidentvalg siden 1992.

West Virginia er tradisjonelt en republikansk delstat.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Siste nytt
17:17VerdenFødte på parkeringsplass: – Det var utrolig!16:38Helse og livsstilNordmenn har lav tillit til at andre følger smittevernseglene16:29NorgeKripos involvert i europeisk gigantaksjon mot kryptert, kriminelt nettverk15:57VerdenJeffrey Epsteins tidligere partner Ghislaine Maxwell pågrepet15:51Helse og livsstil«Henke» Larsson om tapet av broren: – Å snakke om mental helse er ingenting å skamme seg over15:27NorgeMye ustabilt vær og haglbyger i Sør-Norge torsdag15:03NorgeMann sjekket ut av Hagen-saken14:45VerdenSverige runder 70.000 coronasmittede14:41Verden– Dette er en massedød på et nivå som vi ikke har sett på lang, lang tid13:36NorgePR-nestor: – Erkjenner at kommentarene er rasistiske13:36VerdenErkerivalene Fatah og Hamas forenes mot Vestbredden-annektering13:34VerdenMeghan Markles advokater: Tjente én milliard pund i turismeinntekter12:51VerdenVerda held pusten medan Israel klargjer anneksjon: – Spikaren i kista12:31NorgeRapport: Politiet som rykket ut under moskéangrepet, ble ledet feil av Google Maps12:04NorgeKlage forsinker byggestart for 22. juli-minnestedet12:01MotorHareide står fast på E18-krav for å støtte Fornebubanen – full klinsj med Oslo og Viken11:31PengerAndelen uføretrygdede fortsetter å øke11:09VerdenSvenske myndigheter skulle øve på corona-scenarier – glemte de eldre10:52VerdenFryktelige scener i Myanmar: – Ble kvalt av en bølge av leire som traff dem10:40Norge«Et skjødesløst og uansvarlig stykke sensasjonsjournalistikk»
Populært