Elefant døde etter å ha spist ananas fylt med fyrverkeri

En hunnelefant i India spiste en ananas fylt med fyrverkeri. Skadene hun fikk gjorde at hun oppsøkte et vann for å lindre smertene. Her ble hun værende til hun døde. Foto: Kerala Forest Department.
En hunnelefant i India spiste en ananas fylt med fyrverkeri. Skadene hun fikk gjorde at hun oppsøkte et vann for å lindre smertene. Her ble hun værende til hun døde. Foto: Kerala Forest Department.

En drektig elefanthunn døde i den indiske delstaten Kerala etter å ha spist en ananas fylt med fyrverkeri. – Hun gjorde ikke en flue fortred, forteller viltforvalter.

Politiet i den indiske delstaten Kerala har startet etterforskning etter det tragiske dødsfallet til en femten år gammel drektig elefant.

Hunnelefanten ble funnet stående i et vann med munn og snabel under vann, i et forsøk på å lindre smertene etter å ha spist en ananas fylt med fyrverkeri, skriver engelske Sky News.

– Hun gjorde ikke en flue fortred. Ikke en gang da hun sprang amok gjennom byen på grunn av smertene ødela hun et eneste hus, sier viltforvalter i Kerala, Mohan Krishnan, til den britiske TV-stasjonen.

(Saken fortsetter under videoen)

Video: Slik fant de elefanten stående i vannet:

Les også: Gravid elefant trolig drept på palmeoljeplantasje

Elefanten døde 27. mai. Da hadde hun i lengre tid stått stille med snabel og munn under vann i en dam, trolig i et forsøk på å lindre de fryktelige smertene. Forsøk på å lokke elefanten ut av vannet mislyktes.

Undersøkelser av elefanten viste at hun hadde fått store skader i tunge og munn på grunn av eksplosivene. Skadene var så omfattende at hun ikke kunne innta føde, skriver Sky News.

– Hun stolte på alle. Da ananasen eksploderte må hun ha blitt fryktelig redd. Trolig har hun tenkt mer på elefantungen i magen enn seg selv, sier Krishna.

I en twittermelding publisert torsdag sier politisjef i Kerala, Pinarayi Vijayan at de har identifisert tre mistenkte i saken.

Saken er under etterforskning.

Les også: Elefant skutt etter å ha trampet ihjel flere i India

Se også: Schwarzenegger angrepet av elefant på safari:

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært