Koronatesting hindres av demonstrasjoner

Samtidig som testingen for covid-19-virus øker i omfang i USA, er flere teststeder nødt til å stenge på grunn de siste dagers demonstrasjoner i landet. Foto: Ted S. Warren / AP / NTB scanpix
Samtidig som testingen for covid-19-virus øker i omfang i USA, er flere teststeder nødt til å stenge på grunn de siste dagers demonstrasjoner i landet. Foto: Ted S. Warren / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Samtidig som testingen for covid-19-virus øker i omfang i USA, er flere teststeder nødt til å stenge på grunn de siste dagers demonstrasjoner i landet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Den midlertidige stengingen berører delstater fra California til Florida og hindrer arbeidet med å få kontroll på spredningen av koronaviruset, skriver NBC News.

Bekymringen er særlig stor ettersom retningslinjer om å holde god avstand er erstattet av større ansamlinger av mennesker som kan være smittet.

Over 1,8 millioner amerikanere har fått påvist koronaviruset, nærmere 108.000 er døde, og det er frykt for at masseprotestene mot politivold i USA kan føre til stor spredning av viruset.

I Atlanta ber ordføreren alle som demonstrerer om å teste seg.