Biden: Trump bruker militæret mot det amerikanske folket

Joe Biden, som trolig blir Demokratenes kandidat i høstens presidentvalg, sier president Donald Trump bruker det amerikanske militæret mot det amerikanske folket. Foto: Andrew Harnik / AP / NTB scanpix
Joe Biden, som trolig blir Demokratenes kandidat i høstens presidentvalg, sier president Donald Trump bruker det amerikanske militæret mot det amerikanske folket. Foto: Andrew Harnik / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Trump bruker det amerikanske militæret mot det amerikanske folket, sier Joe Biden, som trolig blir Demokratenes kandidat i høstens presidentvalg.

Biden skriver i en oppdatering på Twitter at president Donald Trump er ansvarlig for at det blir brukt tåregass og gummikuler mot fredelige demonstranter.

Uttalelsen kommer etter at Trump mandag ettermiddag truet med å mobilisere det amerikanske forsvaret for å kue de voldelige demonstrasjonene som har spredt seg i landet.

– For våre barns skyld, for vårt lands del, vi må beseire ham. Jeg mener det når jeg sier dette: Vi kan bare klare det sammen, skriver Biden.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært