Sjefredaktør uten jobb etter nazi-uttalelse

Sjefredaktøren for Santa Barbara News Press er uten jobb etter å ha sammenlignet koronarestriksjonene med Nazi-Tyskland.

Wendy McCaw anklaget i en lederartikkel denne helgen demokratiske folkevalgte for å bruke koronaviruset til egen politiske vinning.

«Før dette viruset ble et politisk våpen, var det bare et ordinært virus», skriver McCaw.

«Om dette landet kan settes i denne situasjonen på grunn av et virus, hva vil det da kreve for å gjøre oss fullstendig om til Sovjet eller Nazi-Tyskland? Vi er ikke så langt unna nå, og må stå i kø for å komme inn på supermarkedet …», fortsatte McCaw.

Hun sier at amerikanerne ikke er en saueflokk, og mener det er på tide å stå opp mot restriksjonene, stille spørsmål og konfrontere situasjonen.

«Vi trenger desperat å få virksomhetene i drift igjen NÅ, fjerne kneblingen av økonomien og få byråkratene til å la oss være i fred. Hvis vi ikke gjør det vil vi for alltid være i et tyranni», avslutter McCaw.

Under artikkelen påpekes det at synspunktene og meninger uttrykt i artikkelen er forfatterens synspunkter og det ikke nødvendigvis gjenspeiler SBNP-stabens synspunkter.

Lederartikkelen ligger fortsatt på topp på forsiden til nettavisen.

Det er usikkert om McCaw fikk sparken eller om hun sa opp selv etter reaksjonene.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært