Laveste antall nye smittede i Sør-Korea på to måneder

Buddhister med ansiktsmasker for å beskytte mot koronasmitte ber mens de holder trygg avstand, ved Chogyesa-tempelet i Sør-Korea. Ifølge sørkoreanske helsemyndigheter var det ingen nye lokale smittetilfeller det siste døgnet. Foto: Ahn Young-joon / AP / NTB scanpix
Buddhister med ansiktsmasker for å beskytte mot koronasmitte ber mens de holder trygg avstand, ved Chogyesa-tempelet i Sør-Korea. Ifølge sørkoreanske helsemyndigheter var det ingen nye lokale smittetilfeller det siste døgnet. Foto: Ahn Young-joon / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

I Sør-Korea er det kun registrert fire nye koronasmittede det siste døgnet. Det er det laveste antallet nye smittede registrert på et døgn de siste to månedene.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ifølge sørkoreanske helsemyndigheter har det nå vært 10.765 smittetilfeller i landet og 247 dødsfall. 9.059 av de smittede har blitt friske, og er ikke lenger i karantene.

Ifølge helsemyndighetene er alle de nye tilfellene såkalt importert smitte. I sørkoreanske medier skrives det at det er første gang Sør-Korea ikke har nye lokale smittetilfeller siden 15. februar, ifølge AP.