Dronning Elizabeth: – Coronaviruset skal ikke seire

– Enn så mørk døden kan være, er lyset og livet større. La påskens lys av håp være en rettesnor når vi går framtiden i møte, sier dronning Elizabeth.
– Enn så mørk døden kan være, er lyset og livet større. La påskens lys av håp være en rettesnor når vi går framtiden i møte, sier dronning Elizabeth. Foto: Pool / Reuters / NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

I det som er dronningens første påsketale til nasjonen, erkjente den 93 år gamle monarken at påsken er annerledes for mange i år, men at den ikke er avlyst.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Vi trenger påsken like mye som før. Oppdagelsen av at Jesus var oppstanden ga nytt håp til hans følgere første påskedag, og vi kan alle bli oppmuntret av det, sa dronningen i talen.

Lydopptaket ble spilt inn ved Windsor Castle og var dronningens bidrag til dem som feiret påsken hjemme, siden gudstjenestene er avlyst på grunn av koronaviruset, skriver The Guardian.

– Vi vet at coronaviruset ikke vil overvinne oss. Enn så mørk døden kan være, er lyset og livet større. La påskens lys av håp være en rettesnor når vi går framtiden i møte, sa dronningen.

VIDEO: Dronning Elizabeth har sittet lengst på topp