New Yorks guvernør avviser presidentplaner

New Yorks guvernør Andrew Cuomo tilbakeviser påstandene om at han kan erstatte Joe Biden som Demokratenes presidentkandidat eller være aktuell som visepresident. Her ved Det militære hospitalskipet USNS Comfort, som for tiden blir brukt til å avlaste sykehusene i New York. Foto: Kathy Willens / AP / NTB scanpix
New Yorks guvernør Andrew Cuomo tilbakeviser påstandene om at han kan erstatte Joe Biden som Demokratenes presidentkandidat eller være aktuell som visepresident. Her ved Det militære hospitalskipet USNS Comfort, som for tiden blir brukt til å avlaste sykehusene i New York. Foto: Kathy Willens / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Andrew Cuomo tilbakeviser høflig påstandene om at han kan erstatte Joe Biden som Demokratenes presidentkandidat eller være aktuell som visepresident.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Det er på den ene siden flatterende, men på den andre siden irrelevant, sier Cuomo.

Det har ryktes at flere i det demokratiske partiet mener guvernøren fra New York kan være en sterkere kandidat en Biden i møte med president Donald Trump i valget i november.

– Jeg stiller ikke som presidentkandidat. Jeg stiller ikke som visepresidentkandidat. Jeg blir her, sa guvernøren, som understrekte at han sitter ut perioden etter å ha blitt gjenvalgt i 2018.

Cuomo har fått gode skussmål for håndteringen av koronakrisen i New York.