Trump ber for sin venn Boris Johnson

Video: Trump sier han har bedt legemiddelfirma ta kontakt med statsministerens leger for å se om USA kan bidra med å gjøre hans «gode venn» Boris Johnson frisk. 
Artikkelen fortsetter under annonsen

USAs president Donald Trump sier han ber for koronasyke Boris Johnson, som får intensivbehandling for covid-19-viruset.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Trump kaller Johnson en nær venn og sier han har bedt legemiddelfirma ta kontakt med statsministerens leger for å se om USA kan bidra med noe.

– Det er en kompleks behandling som de nettopp har utviklet, svarte Trump på spørsmål om hva selskapene kunne bidra med.

– De har allerede møtt legene, og så får vi se hvordan det går. De er allerede på sykehuset, sa han på den daglige pressekonferansen om coronasituasjonen.

– Han er en fantastisk, varm og smart fyr som elsker landet sitt, sa Trump og la til at intensivbehandling er alvorlige saker.

Johnsons sykehusinnleggelse endrer ikke Trumps atferd

President Donald Trump sier han og visepresident Mike Pence trolig kommer til å ta flere coronatester, men at de ellers ikke kommer til å endre sine rutiner.

– Mike har testet seg, og jeg har testet meg. Vi er her, og du er her, sa Trump på sin daglige pressekonferanse.

Han la til at slike spørsmål om hans helse og forholdsregler trolig vil føre til at Det hvite hus gjennomfører flere tester, som presidenten omtaler som «enkle og raske».