Minst 12 fangere rømt: Her hopper de over fengselsgjerdet

Artikkelen fortsetter under annonsen

Minst 12 fangere i delstaten Washington fikk nok av fengselslivet etter corona-oppfordring fra guvernøren.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det var et sjeldent syn som møtte en forbikjørende i byen Yakima i Washington tidligere denne uken.

I videoen over kan du se fangene, én etter én, hoppe over fengselsgjerdet før de løper hvert til sitt.

Fangene skal ha klart å rømme gjennom å bryte opp en nødutgangsdør ved hjelp av et bord. Deretter hoppet de over gjerdet, skriver NBC.

Ifølge sheriffen i området, Robert Udell, skal fangene trolig ha blitt redde etter at guvernør Jay Inslee beordret befolkningen om holde seg hjemme grunnet corona-pandemien som også herjer i USA.

– De bestemte seg for å slå ned døra og dra, til tross for ordførerens ordre om å holde seg hjemme. Det ønsket de åpenbart ikke, så de er ute på vift, sier Udell.

Seks av de tolv fangene er nå tatt, men politiet i delstaten Washington ber befolkningen om hjelp til å fange de resterende som fortsatt er på frifot. I et Twitter-innlegg ber de innbyggere i området om å holde seg inne og ringe politiet hvis de ser noe mistenksomt.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

– Vi trenger deres hjelp til å få disse karene tilbake i cellen fordi vi ikke vet hva de kommer til å gjøre når ikke vi holder øye med dem, sier sheriffen til den NBC-tilknyttede TV-stasjonen KNDU.

Ifølge Udell skal fangene trolig ha blitt redde etter at guvernør Jay Inslee beordret befolkningen om holde seg hjemme grunnet corona-pandemien som også herjer i USA.

Smittebombe: Her sprer mannen bakterier med vilje under heisturen: