Mann arrestert: Spredde spytt og bakterier med vilje i heis

Artikkelen fortsetter under annonsen

En 32 år gammel mann ignorerte myndighetenes råd mot coronaviruset. Nå er han arrestert av thailandske myndigheter etter at et overvåkningskamera fanget opp den bisarre hendelsen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

I disse tider der myndigheter over hele verden oppfordrer folk til å holde avstand og være ekstra nøye med hygienen, valgte denne mannen å gjøre det stikk motsatte.

I overvåkningsvideoen øverst i saken kan man se den thailandske mannen spytte på fingeren sin før han gnir det over knappene i en heis i Bangkok. Men det stopper ikke der. Han tar også hendene sine ned i buksa og tar på seg selv før han igjen gnir hendene over knapper og håndtak inne i heisen.

Heldigvis ble opptaket raskt oppdaget og et søk etter mannen ble startet, skriver videobyrået Newsflare.

De sendte også raskt et vasketeam til å desinfisere heisen.

Senere samme kveld arresterte de en mann som tilsto at det var han på overvåkingsvideoen. 32-åringen ble så sendt rett til sykehuset for å bli testet for corona.

Slik overvåker myndighetene «corona-kriminelle»:

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Det er fortsatt usikker hva som var motivet bak hendelsen, men idet krig mot en pandemi utkjempes, vurderes handlingen som en skikkelig smittebombe og et bidrag til å øker faren for spredning av coronaviruset.

Myndigheter i Thailand jobber intenst for å bekjempe spredningen av viruset. Ferske tall fra Verdens Helseorganisasjon viser at Thailand så langt har 721 tilfeller av påvist coronasmitte.