Amerikansk avis: Harvey Weinstein er koronasmittet

<p>Den tidligere Hollywood-mogulen Harvey Weinstein skal ifølge en amerikansk avis være smittet av koronaviruset. Opplysningen er ennå ikke bekreftet, og tilstanden hans er ikke kjent. Foto: Mark Lennihan / AP / NTB scanpix</p>
Den tidligere Hollywood-mogulen Harvey Weinstein skal ifølge en amerikansk avis være smittet av koronaviruset. Opplysningen er ennå ikke bekreftet, og tilstanden hans er ikke kjent. Foto: Mark Lennihan / AP / NTB scanpix Foto: Mark Lennihan / AP

Filmprodusenten Harvey Weinstein, som er dømt til 23 års fengsel for voldtekt og seksuelt overgrep, er coronasmittet, melder en amerikansk avis.

Weinstein sitter i høysikkerhetsfengselet Wende Correctional Facility nær Buffalo i delstaten New York. Meldingen om at han er smittet av coronaviruset, gjengis av en lokalavis tilknyttet utgiverorganisasjonen CNHI, Niagara Gazette. Den viser til kilder i fengselsvesenet, og siteres blant annet av New York Post.

Weinsteins talsperson Juda Engelmayer kan imidlertid ikke bekrefte opplysningen.

– Vårt team har ikke hørt noe sånt ennå, sier hun til The Daily Beast.

Ifølge lokalavisen isoleres nå 68-åringen fra andre innsatte i Wende-fengselet, som ligger vest i delstaten New York. Søndag opplyste myndighetene at over 15.000 personer er coronasmittet i delstaten, som dermed er USAs hardest rammede område.

Tjenestemenn som kjenner saken, sier de tror Weinstein var smittet allerede da han ble fengslet sist onsdag.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært