Italia stenger all produksjon som ikke er livsnødvendig

Statsminister Giuseppe Conte beordrer at all aktivitet som ikke er nødvendig, av kritisk betydning eller uunnværlig for nødvendige goder i Italia skal stenge. Arkivfoto: Virginia Mayo / AP / NTB scanpix
Statsminister Giuseppe Conte beordrer at all aktivitet som ikke er nødvendig, av kritisk betydning eller uunnværlig for nødvendige goder i Italia skal stenge. Arkivfoto: Virginia Mayo / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Statsminister Giuseppe Conte beordrer at all aktivitet som ikke er nødvendig, av kritisk betydning eller uunnværlig for nødvendige goder i Italia skal stenge.

Beskjeden kom lørdag i et siste innstrammingstiltak for å demme opp for koronavirusutbruddet som knyttes til 4.825 dødsfall i Italia.

– Beslutningen som er tatt av regjeringen, innebærer å innstille all produktiv aktivitet i hele landet som ikke er strengt nødvendig, av kritisk betydning eller uunnværlig for å sikre oss viktige varer og tjenester, sa statsminister Conte i en TV-tale.

Dagligvarebutikker og apotek vil fortsatt være åpne. Hva som er «uunnværlig», er ikke videre definert.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært