Ansatt hos visepresident Mike Pence smittet

Talsperson Katie Miller opplyser at den ansatte som er smittet med koronavirus, ikke skal ha hatt nær kontakt med verken president Donald Trump eller visepresident Mike Pence Foto: Evan Vucci / AP / NTB scanpix
Talsperson Katie Miller opplyser at den ansatte som er smittet med koronavirus, ikke skal ha hatt nær kontakt med verken president Donald Trump eller visepresident Mike Pence Foto: Evan Vucci / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Det hvite hus bekrefter fredag at en i staben til visepresident Mike Pence har testet positivt for koronavirus.

Talsperson Katie Miller opplyser at den ansatte ikke skal ha hatt nær kontakt med verken visepresidenten eller president Donald Trump.

Miller opplyser videre at smittesporing er i gang, i tillegg til at alle som har vært i kontakt med personen det er snakk om, blir orientert og prosedyrer fulgt i henhold til retningslinjer fra smitteberedskapsmyndigheten CDC.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært