Mnuchin frykter arbeidsløshet på 20 prosent i USA

USAs finansminister Stephen Mnuchin frykter en arbeidsløshet på 20 prosent om ikke tiltak iverksettes for å berge økonomien under koronakrisen. Foto: Patrick Semansky / AP / NTB scanpix
USAs finansminister Stephen Mnuchin frykter en arbeidsløshet på 20 prosent om ikke tiltak iverksettes for å berge økonomien under koronakrisen. Foto: Patrick Semansky / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

USAs finansminister Stephen Mnuchin frykter en arbeidsledighet på 20 prosent om ikke tiltak iverksettes for å berge økonomien under koronakrisen.

Mnuchin kom med advarselen på et lukket møte med republikanske senatorer tirsdag, der hans formål var å overtale dem til å stemme for en krisepakke på nesten 1.000 milliarder dollar, ifølge Reuters.

Han gjorde det klart at det ikke er snakk om en klar prognose, men heller en advarsel om risikoen for USA om det ikke handles konkret.

President Donald Trump la tirsdag fram en pakke med nye tiltak til en verdi av 850 milliarder dollar for å hjelpe amerikanske bedrifter gjennom krisen.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært