Åtte nye smittede og sju døde i Kina

Kina melder om åtte smittetilfeller og sju dødsfall det siste døgnet. Her venter folk som har blitt friske av viruset på å få reise hjem fra karantene i Wuhan i Hubei. Foto: Xiong Qi / Xinhua via AP / NTB scanpix
Kina melder om åtte smittetilfeller og sju dødsfall det siste døgnet. Her venter folk som har blitt friske av viruset på å få reise hjem fra karantene i Wuhan i Hubei. Foto: Xiong Qi / Xinhua via AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Kina melder om åtte smittetilfeller og sju dødsfall det siste døgnet. Det er det laveste antallet siden den daglige rapporteringen starter for sju uker siden.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Fem av de nye smittede og seks av de døde er i registrert i Hubei-provinsen, der utbruddet startet i desember, opplyser den nasjonale helsekommisjonen i Kina.

På torsdag kunngjorde kommisjonen at toppen av utbruddet var passert, samtidig som Europa og USA forbereder seg på en kraftig økning i tallet på nye smittede.

Oppdateringen fredag bringer tallet på smittede i Kina opp i 80.813. Til sammen har 3.176 har dødd etter å ha blitt smittet av covid-19-viruset.