Over 1.000 er nå døde av koronaviruset i Italia

En helsearbeider passerer telt som er satt opp for å avlaste akuttavdelingen ved et sykehus i Brescia i Nord-Italia. Over 1.000 mennesker er nå døde i Italia som følge av virusutbruddet. Foto: AP / NTB scanpix
En helsearbeider passerer telt som er satt opp for å avlaste akuttavdelingen ved et sykehus i Brescia i Nord-Italia. Over 1.000 mennesker er nå døde i Italia som følge av virusutbruddet. Foto: AP / NTB scanpix Foto: Luca Bruno / AP
Artikkelen fortsetter under annonsen

Tallet på døde i Italia som følge av koronaviruset, har passert 1.000 etter at 189 nye dødsfall er registrert, ifølge helsemyndighetene.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

1.016 personer er nå registrert døde som følge av viruset, opplyser myndighetene torsdag. Det er 189 flere enn onsdag og en økning på 23 prosent på ett døgn.

Det samlede tallet på smittetilfeller 15.113. Torsdag lå til sammen 1.153 mennesker på intensivavdelinger ved sykehusene i de hardest rammede regionene i Italia.

Virusepidemien er fortsatt hovedsakelig konsentrert i Nord-Italia. I Lombardia-regionen alene er det nå registrert over 8.700 smittetilfeller.

Men også i Lazio, regionen som omkranser Roma, har antall smittetilfeller økt med en tredel det siste døgnet til om lag 200.

VIDEO: Italiensk lege forteller om krigslignende prioritering av viruspasienter