Våpenhvilen i Idlib holder

Våpenhvilen i Idlib-provinsen i Syria ser foreløpig ut til å holde. Foto: AP / NTB scanpix
Våpenhvilen i Idlib-provinsen i Syria ser foreløpig ut til å holde. Foto: AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Våpenhvilen som trådte i kraft i Idlib-provinsen i Syria natt til fredag, ser fortsatt ut til å holde.

Tyrkias forsvarsminister Hulusi Akar opplyser til nyhetsbyrået Anadolu at det ikke er meldt om brudd på våpenhvilen, som kom i stand i et møte mellom Russlands president Vladimir Putin og hans tyrkiske motpart Recep Tayyip Erdogan i Moskva torsdag.

Syrian Observatory for Human Rights (SOHR) meldte fredag kveld om «et totalt fravær av syriske og russiske kampfly» over Idlib, og det statlige syriske nyhetsbyrået Sana meldte også om ro i provinsen.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært