Syria hevder å ha skutt ned tyrkisk drone

Tyrkiske militære kjøretøyer i den syriske Idlib-provinsen i midten av februar. Foto: Ghaith Alsayed / AP / NTB scanpix
Tyrkiske militære kjøretøyer i den syriske Idlib-provinsen i midten av februar. Foto: Ghaith Alsayed / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Den syriske hæren har skutt ned en tyrkisk drone i Idlib-provinsen, ifølge statlige syriske medier, som samtidig benekter at et syrisk fly er skutt ned.

Dronen er skutt ned ved byen Saraqeb, melder syriske medier, som siteres av nyhetsbyrået Reuters.

Tidligere søndag meldte det statlige tyrkiske nyhetsbyrået Anadolu at et av den syriske regjeringens fly var skutt ned i Idlib-provinsen. Dette avvises imidlertid av statlige syriske medier.

Samtidig advarer den syriske hæren søndag om at luftrommet nordvest i Syria er stengt, og at alle fly og droner som bryter flyforbudet, vil bli skutt ned.

I løpet av den siste uka har det vært harde kamper mellom tyrkiske og syriske styrker i Idlib.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Siste nytt
16:38Helse og livsstilNordmenn har lav tillit til at andre følger smittevernseglene16:29NorgeKripos involvert i europeisk gigantaksjon mot kryptert, kriminelt nettverk15:57VerdenJeffrey Epsteins tidligere partner Ghislaine Maxwell pågrepet15:51Helse og livsstil«Henke» Larsson om tapet av broren: – Å snakke om mental helse er ingenting å skamme seg over15:27NorgeMye ustabilt vær og haglbyger i Sør-Norge torsdag15:03NorgeMann sjekket ut av Hagen-saken14:45VerdenSverige runder 70.000 coronasmittede14:41Verden– Dette er en massedød på et nivå som vi ikke har sett på lang, lang tid13:36NorgePR-nestor: – Erkjenner at kommentarene er rasistiske13:36VerdenErkerivalene Fatah og Hamas forenes mot Vestbredden-annektering13:34VerdenMeghan Markles advokater: Tjente én milliard pund i turismeinntekter12:51VerdenVerda held pusten medan Israel klargjer anneksjon: – Spikaren i kista12:31NorgeRapport: Politiet som rykket ut under moskéangrepet, ble ledet feil av Google Maps12:04NorgeKlage forsinker byggestart for 22. juli-minnestedet12:01MotorHareide står fast på E18-krav for å støtte Fornebubanen – full klinsj med Oslo og Viken11:31PengerAndelen uføretrygdede fortsetter å øke11:09VerdenSvenske myndigheter skulle øve på corona-scenarier – glemte de eldre10:52VerdenFryktelige scener i Myanmar: – Ble kvalt av en bølge av leire som traff dem10:40Norge«Et skjødesløst og uansvarlig stykke sensasjonsjournalistikk»10:27NorgeDød mann i Bjørvika i Oslo er identifisert
Populært